Kerstpakketten voor uw personeel

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het weer tijd voor een traditioneel gebaar: het kerstpakket. U wilt graag als werkgever uw waardering uiten voor het harde werk en inzet van het personeel gedurende het afgelopen jaar. Maar waar moet een goed kerstpakket eigenlijk aan voldoen? En wat zijn leuke ideeën voor dit jaar? In deze blog bespreken we alles wat u moet weten over kerstpakketten voor uw werknemers.

Traditionele kerstpakketten

Laten we beginnen met de traditionele kerstpakketten. Deze bestaan vaak uit een combinatie van eten en drinken, zoals wijn, chocolade, koekjes en andere lekkernijen. Deze pakketten zijn vaak een veilige keuze omdat bijna iedereen wel van lekker eten en drinken houdt. Bovendien zijn deze pakketten vaak betaalbaar en makkelijk te bestellen.

Luxere kerstpakketten

Bent u op zoek naar iets exclusievers? Dan zijn er ook luxere kerstpakketten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan pakketten gevuld met champagne, kaviaar, gerookte zalm en andere delicatessen. Deze pakketten zijn wat duurder, maar ze zijn ook een stuk exclusiever en kunnen een gevoel van luxe en verwennerij uitstralen.

Op maat gemaakte kerstpakketten

Als werkgever kunt u er ook voor kiezen om uw eigen kerstpakketten samen te stellen, bijvoorbeeld in samenwerking met leverancier Company of Gifts. Dit kan betekenen dat u specifieke items toevoegt die gerelateerd zijn aan de interesses of behoeften van uw werknemers. Bijvoorbeeld een pakket met sportspullen voor de sportieve werknemer, of een pakket met kookboeken en keukengerei voor de foodie in het team. Op maat gemaakte kerstpakketten geven een persoonlijk tintje aan het cadeau en laten zien dat u als werkgever oog hebt voor de individuele werknemer.

Duurzaamheid

Een ander belangrijk aspect om te overwegen bij het samenstellen van een kerstpakket is duurzaamheid. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om duurzame en verantwoorde kerstpakketten samen te stellen. Dit kan betekenen dat het pakket wordt gevuld met producten van duurzame merken of dat er bewust wordt gekozen voor producten met een lage milieubelasting. Duurzame kerstpakketten zijn niet alleen beter voor het milieu, maar laten ook zien dat u als werkgever maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt.

Goede doelen

Tot slot zijn er ook kerstpakketten waarmee goede doelen worden gesteund. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel of dat het pakket wordt gevuld met producten van sociale ondernemingen. Het geven van een kerstpakket dat bijdraagt aan een goed doel is niet alleen een mooi gebaar richting uw werknemers, maar laat ook zien dat u als werkgever betrokken bent bij de maatschappij.

Een feestelijke kerstmarkt voor uw personeel

Mannen kopen vaker reizen

Wat is Google plus?

Zwaardstunter