Google plus tool

Een nog grotere vindbaarheid en bereikbaarheid is ook mogelijk met Google Plus en diverse tools. Dankzij de enorme groei van Google Plus zijn er steeds meer geïnteresseerden, waaronder app designers die ook foto's, filmpjes, video's en overige content op hun Google Plus account willen plaatsen. Ook het volgen van contacten is interessant of je posts doorplaatsen naar Twitter. Zelfs als je een eigen blog hebt, is het leuk als hier een navigatie mogelijkheid is.

Importeren en exporteren

Het is mogelijk om diverse Facebook foto's naar je Google Plus pagina te importeren. Zo kun je jouw selectie foto's op je Plus pagina zetten en deze beschikbaar maken voor je diverse cirkels. Ook het online fotoalbum Picasa, maar ook Instagram was hier al bekend mee. Via je iPhone is Piconhand ook gelinkt aan Google Plus.  

Hoe zien jouw statistieken eruit?

Je wil natuurlijk weten wie jou volgt, maar ook wanneer jouw profielpagina het meest bezocht wordt en wanneer niet. Ook dit is mogelijk met het specifieke Social Statistic. Hiermee kun je zelfs direct je persoonlijke statistieken vergelijken met die van anderen. Deze handige tool bekijkt alle posts en markeert hoe vaak jij een +1 krijgt. Via deze statistieken heb je zicht op hoe hard je groeit en wie jou interessant vindt.

Google Plus en Google Chrome

Naast alle overige extensies heeft Google Chrome ontzettend veel tools ontwikkelt om Google Plus mee te verrijken. Zo kun je makkelijker posts delen op andere social media, de kleuren van je profiel bijwerken, inzoomen op foto's, de mobiele versie van Google Plus gebruiken en zelfs je comments verbergen.

De waarde van een domeinnaam

Relatiegeschenken

Kleding kopen

Gemakkelijk en snel online bakspullen bestellen