Fysieke winkels vs online shops

Het wordt een lastige strijd voor de fysieke winkels om te winnen van de webshops.  De fysieke winkels hebben het zwaar om de deuren open te houden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de economische crisis, maar ook de online verkoopkanalen spelen een belangrijke rol.  Mensen houden hun portemonnee dicht en als ze hun portemonnee openen dan bestellen ze via internet hun gewenste artikel.

De gevolgen

Dit alles met gevolg dat de omzetten en volumes dalen bij de fysieke winkeliers. Volgens onderzoek van ING zal in 2020 de verkoop van kleding online flink stijgen. De verwachtingen zijn dat maar liefst 40 procent online verkocht wordt. Vooral personen van 25 tot 35 jaar en personen die hoger opgeleid zijn kopen veel via internet. Daarnaast is gebleken dat vrouwen vaker online winkelen dan mannen, maar ook steeds meer mannen weten de weg naar webshops te vinden. Willen winkeliers overleven in deze moeilijke tijd dan moeten ze mee gaan met de ontwikkelingen op internet. Verder moeten winkeliers zich onderscheiden van concurrenten, weet wat jouw bedrijf uniek maakt!

Wat doet SurfSnelNaar?

Op Surfsnelnaar.nl kunt u allerhande online webwinkels vinden in enkele populaire categorieën. Zo kunt u bij ons terecht voor allerhande soorten kledingmerken en kledingstukken. Maar ook kunt u opzoek gaan naar het lekkerste en goedkoopste luchtje in onze categorie parfum. Wanneer u graag een spelletje speel kunt u terecht bij de categorie games. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in relatiegeschenken en vakanties! Mocht u nog vragen hebben over onze website dan kunt u altijd terecht op onze contactpagina.

Gemakkelijk en snel online bakspullen bestellen

Relatiegeschenken

Koffie artikelen

Een feestelijke kerstmarkt voor uw personeel