Een feestelijke kerstmarkt voor uw personeel

Met de feestdagen in het vooruitzicht bent u met uw bedrijf momenteel waarschijnlijk al bezig met het selecteren van een passend kerstpakket voor uw personeel. Echter, wellicht is het dit jaar een goed idee om af te wijken van het traditionele en standaard kerstpakket. In plaats daarvan is een alternatief zoals een kerstmarkt een erg origineel en leuk idee. Wij vertellen u er graag meer over.

Cadeaus op de kerstmarkt

Tijdens een kerstmarkt kunnen uw medewerkers kiezen uit een gevarieerd aanbod van producten, variërend van voedingsmiddelen tot cadeauartikelen. Enkele voorbeelden zijn onder andere wijnen, chocolade, en andere lekkernijen. Ook wellness producten en andere cadeauartikelen behoren tot het aanbod. Het zelf kunnen samenstellen van het kerstpakket biedt medewerkers de mogelijkheid om een persoonlijk pakket te creëren, volledig naar eigen smaak en voorkeur. Zo heeft u gegarandeerd blije medewerkers tijdens de feestdagen! Benieuwd naar wat voor opties u nog meer heeft? Lees hier meer over andere kerstpakketten die u kunt kiezen.
 

Kerstmarkt laten organiseren

Het laten organiseren van een kerstmarkt is het zeker waard, u kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij kerstmarkten.nl. Zo kan er een speciale locatie afgehuurd worden of kan de kerstmarkt zelfs bij u op de bedrijfslocatie plaatsvinden. Voor de markt worden er diverse stands opgezet waar uw medewerkers hun kerstpakket zelf kunnen samenstellen. Door het organiseren van een kerstmarkt laat u als werkgever zien dat u betrokken bent bij uw medewerkers en dat u waarde hecht aan hun inzet en harde werk gedurende het jaar. Bovendien zorgt het organiseren van een kerstmarkt niet alleen voor meer betrokkenheid bij uw personeel, maar ook voor een onvergetelijke en gezellige belevenis. Het is een moment waarop medewerkers samen kunnen genieten van de kerstsfeer en het samenzijn van de feestdagen.
 

Een extra blijk van waardering!

Het organiseren van een kerstmarkt is een uniek en persoonlijk alternatief voor het traditionele kerstpakket. Het zelf kunnen samenstellen van het kerstpakket door medewerkers zorgt voor een extra blijk van waardering. Op deze wijze kan uw personeel genieten van een onvergetelijke ervaring en een cadeau zelf uitkiezen dat ze lang zal bijblijven. Zo kunt u als werkgever ervoor zorgen dat uw medewerkers en uzelf optimaal kunnen genieten van de sfeervolle dagen die de kerst met zich meebrengt.

Zwaardstunter

Mannen kopen vaker reizen

Koffie artikelen

Gemakkelijk en snel online bakspullen bestellen